Rólunk

A történetünk

Az Éva Virágboltok története

Családi vállalkozásunk 35 éve működik Solymáron és Pilisvörösváron. Először csak a lakótelepen volt virágboltunk. Az emberek megkedveltek minket a hosszú évek során. Mi is megszerettük a Solymári embereket. Később megnyitottuk Templom Téri boltunkat is. Ezzel a bolttal bekerültünk Solymár vérkeringésébe. A Templom Téri boltunk fontos, központi helyet foglal el a község életében. Pár éve kibővítettük szolgáltatásunkat, és megnyitottuk pilisvörösvári üzletünket is.

Az emberek tudják, hogy ránk mindig számíthatnak, ha virágról van szó legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló, esküvő, keresztelő, anyák napja, karácsony, mindenszentek, díszítések, stb.

Mi még senkinek nem mondtuk nemet. Minden tudásunkkal és tapasztalatunkkal azon vagyunk, hogy mindig mindenki kívánságát teljesítsük a virágokkal kapcsolatban.

Ha másokat örülni látunk az nekünk is öröm. Jó érzés pl. egy esküvőt felvirágozni, látni a menyasszony szemében, hogy mindennel elégedett és pont ilyen virágokról álmodott, amikor tervezgette az esküvőjét.

Mindenkit nagy szeretettel várunk virágboltjainkban.

Éva és a csapat